Disclaimer
Hieronder vind je de regels die verbonden zijn aan het gebruik van Snoeken.net.

Algemeen

Aan de inhoud van deze website kunnen geen rechten worden ontleend. Elke bezoeker wordt geacht notitie te hebben genomen van de voorwaarden van Snoeken.net. Door het bezoeken van Snoeken.net gaat u akkoord met de voorwaarden zoals aangegeven in deze disclaimer.


Copyright

Al het materiaal op Snoeken.net is auteursrechtelijk beschermd. Het is verboden deze informatie op welke wijze dan ook te kopieeren, dupliceren of te publiceren zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Snoeken.net.


Eigendomsrecht

Indien je op welke wijze dan ook bijdraagd aan Snoeken.net, ga je er mee akkoord dat het door jou aangeleverde materiaal eigendom wordt van Snoeken.net. Dit eigendom is onherroepelijk.


Contact

Indien je van mening bent dat er materiaal op Snoeken.net wordt getoond waar jouw copyright op rust, kun je dit via de mail aangeven. Wij zullen dit uitzoeken, en het materiaal indien gewenst verwijderen. Wij doen er alles aan om alleen diervriendelijke foto's te plaatsen. Indien je misstanden tegen komt, horen we dat graag via de mail.


© 2004-2019 Snoeken.net | Laadtijd 0.00813 seconden | Disclaimer | Qobus webdesign