Twee meters op een prima dag
 Geplaatst op  23-08-2005  door Markjan
4385 keer bekekenHoi snoekvissers, ik wilde even zeggen dat jullie en hele leuke site hebben en gezien het aantal vangsten dat jullie regelmatig hebben doen jullie goed je best. Hierbij wilde ik even een verslag doen van een leuke dag vissen. Op een zondagmorgen zijn een maat (Ronald) van mij en ik er weer eens op uitgegaan om een dagje te gaan snoeken met de boot. Die ik overigens de dag ervoor te water heb gelaten want die had ik een maand ervoor gekocht. In de morgen vingen we een paar mooie snoeken van 77, 84, en 91 cm.


Na wat gegeten te hebben besloten we in de middag om de haven maar weer eens in te varen. Hier hebben we ongeveer 4 ronden gevaren zonder enige aanbeet, maar toen rond drie uur een grote klap op de hengel van mijn vismaat, de eerste 7 a 8 minuten hebben we nog geen glimp van de snoek gezien en worden we de halve haven zowat door getrokken. Maar na een kwartier komt de eerste golf boven en je wist dat het al een grote was, maar hier schrokken we toch wel even van. Na een gevecht van zo'n 25 minuten kon ik de vis in de boot tillen en na meting bleek deze snoek 117cm te zijn.


Na de snoek terug gezet te hebben besloten we dat dit een mooie afsluiting was en vaarden terug naar mijn havenplaats, maar toch dat kleine stukje nog even de pluggen uit en jawel weer en grote klap op de hengel van ronald vlak voor de ligplaats en na een mooi gevecht bleek deze 106cm te zijn dus al metal een heerlijk dagje.


Groeten Johan en RonaldReacties

Er zijn 5 reacties

 robert schreef op 06-06-2006 om 13:40:54
Ip opgeslagen


mooi hoor zo snoekje maar jullie hebben nog steeds niet het beste plekje want in zeist zitten ze toch nog het grootst de snoek kees ik 1.35 heeft een keer iemand gevangen maar ik ben de volgende want ik kom steeds dichter bij ik hoef hem nog maar 10 cm groter te vangen en ik heb keesje gevangen   

 Pieter schreef op 06-09-2005 om 12:01:33
Ip opgeslagen


leuke vissen, kunnen jullie mij zeggen wat voor aas ik het beste kan gebruiken?

 Markjan schreef op 28-08-2005 om 20:30:58
Ip opgeslagen


Door een aanpassing in de database kloppen alle datums bij berichten van voor vandaag niet meer.  

 passie schreef op 28-08-2005 om 20:14:35
Ip opgeslagen


Een heerlijk dagje moet het zijn geweest en het zijn schitterende snoeken  

 Markjan schreef op 28-08-2005 om 20:14:35
Ip opgeslagen


Dat is een prima resultaat zeg!   Zoveel snoeken, allemaal mooie maten en ook nog twee dikke meters  

Geef zelf een reactieBerichten die niet in normaal nederlands zijn geschreven, of niets toevoegen worden verwijderd!
Het stellen van vragen heeft hier geen zin, ga daarvoor naar het forum.
Helaas zijn er veel kleine kinderen op de site die het leuk vinden om het voor anderen te verpesten. Om deze reden is het vanaf heden verplicht je E-mail in te voeren. Na het verzenden van je bericht ontvang je een E-mail met een link.Als je deze link aanklikt wordt je bericht pas zichtbaar op de site! We hopen op begrip van de mensen die wel op de juiste manier gebruik maken van deze optie.
Als je bent ingelogd, wordt je bericht meteen geplaatst!
 Tik de code over


© 2004-2020 Snoeken.net | Laadtijd 0.02907 seconden | Disclaimer | Qobus webdesign