Vis tv bij Gary in Bergets Sportfiske, Zweden
 Geplaatst op  18-04-2007  door Cantor
4445 keer bekekenBij deze een leuk bericht van Wouter. Hij loopt stage in het vispark Bergets Sportfiske. In een tijdelijk onderkomen logeert hij bij de familie Kruithof; Gary, Cissy, Philip en Vincent mogen de komende maanden op zijn inzet en zijn enthousiasme rekenen.

Ik hoop dat Wouter een leuke tijd tegemoet gaat.
Daarnaast wil ik een ieder laten weten dat de afgelopen dagen in samenwerking met o.a. Gary en ook Wouter de filmploeg van Vis tv een aantal dagen filmmateriaal hebben verzameld waaruit straks een uitzending Vis tv en ook Vis en Vang wordt gemaakt. Ik hoop dat op deze manier een heleboel mensen gaan kijken hiernaar.

Het opgenomen programma wordt uitgezonden op Zondag 22 april 10.00 uur (īs morgens) op RTL 7.
Het wordt de Zaterdag erna 28 april 14.00 uur herhaald. Hopelijk kijken jullie !!

De excacte datum van het Discoveryprogramma Vis en Vang weet ik nog niet...

Groet Cantor


Voor een prachtige indruk van Gary's Bergets Sportfiske klik je hier

Nu volgt het verslag van Wouter.

Willen jullie regelmatig lezen wat Wouter meemaakt in Bergets Sportfiske, klik dan hier.

Ik heb deze week een mooie week gehad. Wat voornaamelijk heeft gedraai om Vis-TV. Er moesten nog wat dingen opgeruimd worden voor dat ze kwamen zoals het restaurant wat winters en beetje als opslagruimte word gebruikt. Er zijn voor 2 tv zenders opgenomen Discovery Channel en voor Rtl7. De eerste dag dat ze aankwamen zijn ze in een van de forellenmeeren van de Camping aan het vissen geweest dat was een daverend suc6. Ik ben er toen ook bij geweest en heb gekeken hoe ze dat hebben gedaan. Vond het erg leuk om te zien hoe ze zīn programma makken. īs Avond zin twee van de gevangen vissen de BBQ op gegaan. Het was erg gezellig die avond onder het genot van een hapje en een drankje (nou ja een!). De 2e dag dat ze hier waren ben ik niet mee geweest met vissen. Ik heb die ochtend ff de tafel gedekt afgeruimd en afgewassen. En ben weer heel ff gaan slapen. Die middag had ik ff tijd voor mij zelf. Ben ff de omgeving in gegaan om te kijken wat er zo al te doen was. Het is hier echt erg mooi. Dag 3 ben ik mee gegaan met vissen. Ik heb de camera boot mogen besturen, wat best wel lastig was omdat het er erg goed op moet staan als ze de vis binnen halen. En ja met een boot is het niet zo als je remt dat je dan stil staat hahaha. Maar goed het ging steeds beter en aan het eind van de dag zelfs erg goed. Maar om de Zweedse taal te begrijpen maar dat is nog erg lastig, dit kost heel veel moeite en energie. Maar ik hoop dat het gaat lukken met de taal. Met Gary en het gezin klikt ook goed. Het is naar tuurlijk wel ff wennen om zo in een ander gezin te zijn, maar dat komt wel goed. We hebben BTW ook erg mooi weer gehad deze week, heb een mooi kleurtje gekregen. Maar ja dat wil ook wel als je de hele dag op een boot zit, in de volle zon met 24 graden. Ik ga afsluiten ik heb veel meer gedaan maar ik weet niet waar ik moet beginnen. Het mooiste zou zijn dat ik er elke dag ff wat op kon zetten maar we hebben hier internet via de telefoon dat word een erg dure hobby als je dan elke dag achter internet zit. Ik beloof in ieder geval minimaal een verslag per week te maken. En nog bedankt allemaal voor jullie reacties. Vind het erg leuk dat jullie allemaal reageren.
Groetjes alemaal, WouterReacties

Er zijn nog geen reacties

Geef zelf een reactieBerichten die niet in normaal nederlands zijn geschreven, of niets toevoegen worden verwijderd!
Het stellen van vragen heeft hier geen zin, ga daarvoor naar het forum.
Helaas zijn er veel kleine kinderen op de site die het leuk vinden om het voor anderen te verpesten. Om deze reden is het vanaf heden verplicht je E-mail in te voeren. Na het verzenden van je bericht ontvang je een E-mail met een link.Als je deze link aanklikt wordt je bericht pas zichtbaar op de site! We hopen op begrip van de mensen die wel op de juiste manier gebruik maken van deze optie.
Als je bent ingelogd, wordt je bericht meteen geplaatst!
 Tik de code over


© 2004-2020 Snoeken.net | Laadtijd 0.03065 seconden | Disclaimer | Qobus webdesign