Zweden 2007
 Geplaatst op  24-04-2007  door Wouter
4449 keer bekekenDe gesloten tijd: de periode van 1 maart tot en met 31 mei waarin niet gesnoekt mag worden. Voor je vrouw en (eventueel) kinderen waarschijnlijk een heerlijke tijd, want papa is zaterdags gewoon thuis en niet op het water. Dit alles komt natuurlijk prima uit; er liggen immers nog een hoop klusjes op jou te wachten.. Je draait overuren en jouw huishoudelijke competenties worden nu ten volle benut, tot groot genoegen van je wederhelft. Komt je deze knellende situatie bekend voor?! Dan willen wij jou, broeder, via deze weg een hart onder de riem steken: Saluut! In gedachten zijn wij met u. Nog even de tandjes op elkaar en dan is het weer juni. Voor menigeen moet deze snoekloze periode loodzwaar zijn. En de rest?! Ach, die gaan gewoon naar Zweden toe..


Op het moment dat je ergens rond december je reisje boekt, lijkt alles nog zo ver weg. Sommige clichs moeten wel waar zijn, want de tijd vliegt voorbij. Over een kleine drie weken staat het allemaal weer te gebeuren; Zweden 2007! De voorpret is voor ons inmiddels echt begonnen. Wij - Rlf, Fris en Wter - hebben er ongelooflijk veel zin in en gaan er een mooie tijd van maken. Via deze site zullen we jullie op de hoogte houden van onze dagelijkse snoekavontuurtjes langs de Zweedse oostkust. Ik ben benieuwd hoe de snoeken dit jaar zullen reageren op ons kunstaas. Het zal moeilijk worden om Frisos 115 cm van vorig jaar te verbeteren, maar het bootrecord wat betreft aantallen kan wat mij betreft nog best worden aangescherpt.


Hiernaast een paar sterspelers die hoogstwaarschijnlijk geselecteerd worden door de bondscoach. Om de kans op na-aperij en kunstaasplagiaat zo klein mogelijk te houden, wordt de voltallige selectie pas op een later tijdstip openbaar gemaakt.


Gegroet,

WterReacties

Er zijn nog geen reacties

Geef zelf een reactieBerichten die niet in normaal nederlands zijn geschreven, of niets toevoegen worden verwijderd!
Het stellen van vragen heeft hier geen zin, ga daarvoor naar het forum.
Helaas zijn er veel kleine kinderen op de site die het leuk vinden om het voor anderen te verpesten. Om deze reden is het vanaf heden verplicht je E-mail in te voeren. Na het verzenden van je bericht ontvang je een E-mail met een link.Als je deze link aanklikt wordt je bericht pas zichtbaar op de site! We hopen op begrip van de mensen die wel op de juiste manier gebruik maken van deze optie.
Als je bent ingelogd, wordt je bericht meteen geplaatst!
 Tik de code over


© 2004-2020 Snoeken.net | Laadtijd 0.01882 seconden | Disclaimer | Qobus webdesign