goede voornemens nieuwe seizoen??
 Geplaatst op  03-06-2010  door Wout
4459 keer bekekenHet is treurig maar waar.... vorig seizoen geen enkel verslag van de geestelijke vaders van snoeken.net.
We hadden wel een eindverslag van markjan alleen ging die over waarom hij niet aan snoeken toe kwam en als hij dan al ging er geen snoek aan over hield.
zelf ben ik afgelopen seizoen meerdere malen weggeweest en elk voornemen om een verslag te schrijven verdween als sneeuw voor de zon als mijn kont eenmaal de bank had geraakt.


Maar dit jaar wordt het anders!!!!!!
Markjan zijn huis is af liggend aan doorgaand vaarwater dus we zullen toch moeten.
en mocht Markjan geen tijd hebben dan is daar altijd nog Rik, een grappig sociaal en bovenal weinig snoekvangende vriend.
Vooral dit laatste is erg belangrijk want in alle sessies die we vorig jaar gedaan hebben voelde ik me achteraf erg goed omdat ik in ieder geval meer snoeken wist te verschalken dan Rik :)


De afgelopen weken al diverse sms jes van rik ontvangen die duidelijk het gesloten seizoen wel kan schieten en naarmate de tijd verstreek volgde de sms jes elkaar sneller op.
een datum was dan ook snel gepland en de donderdag na opening nieuw seizoen moest het gebeuren.


vol goede moed werdt er na het nodige hoos werk aan de buitenboord motor getrokken en na wat zweetdruppels en het nodige heftige taalgebruik liep de motor als een zonnetje om na 5 min weer uit te gaan omdat de eerste snoek gelandt moest worden. wat een begin
Rik had weinig moeite met de eerste snoek en tot onze schrik kwamen we erachter dat we wel heel veel zin hadden.
de Tas met meetlint,onthaaktank,boga enz hadden we vergeten!!!


een schatting van de snoek bracht ons tot 70 cm en de volgende snoek gevangen door wout zal praktisch dezelfde lengte hebben gehad.


Kennelijk had rik het hele gesloten seizoen nagedacht over zijn strategie want de een na de andere snoek werdt binnengetrokken en zelfs een mooie snoekbaars van ongeveer 60 cm kon de verleiding van rik's tactiek niet weerstaan.
na een kleine 3 uur was het tijd om de kinderen af te halen en konden we het net niet voor elkaar krijgen in de dubbele cijfers te belanden.
8 snoeken en 1 snoekbaars was het resultaat van een leuke ochtend waarbij rik eens als dagwinnaar uit de bus kwam.
en geloof me ik heb alle tellingen geprobeerd en welke snoeken ik ook meer punten gaf, de grootste, de dikste, de eerste , de laatste ze waren allen van rik :(


Zelfs de kleinste, nauwelijks groter dan zijn plug kwam op zijn naam!! ongelovelijk toch hoeveel grootheidswaanzin sommige snoekjes toch hebben.
Rik bedankt voor bewezen diensten en op zoek naar een nieuwe niet zo snuggere vismaat, toch markjan maar weer eens bellen?

woutReacties

Er zijn 2 reacties

 Markjan schreef op 03-06-2010 om 22:25:33
Ip opgeslagen


Hmmmm.......
Bedankt voor de bemoedigende woorden. Ik ben blij dat het niet gaat om mijn gezelschap, goede humeur of mateloze inspirerende werking. Dan zou ik alleen maar druk voelen. Nu ik weet hoe je over me denkt, staat niets meer in de weg om je van de kaart te vegen met snoeken.

Maar 'for the record', ik vind het wel leuk om met jou te vissen hoor!

Mooie vangsten in die paar uurtjes, ik heb er weer zin in.

 Rix schreef op 03-06-2010 om 22:04:42
Ip opgeslagen


Loool, dan weet Markjan er ook weer van!
Haha, leuk verslagje heb je er van gemaakt, en ik hoop er inderdaad nog veeeeel meer van je te lezen dit jaar!
Met in ieder geval meer kleinere snoeken, want deze zijn voor jou doen wel erg boven gemiddelde kwa lengte!

Geef zelf een reactieBerichten die niet in normaal nederlands zijn geschreven, of niets toevoegen worden verwijderd!
Het stellen van vragen heeft hier geen zin, ga daarvoor naar het forum.
Helaas zijn er veel kleine kinderen op de site die het leuk vinden om het voor anderen te verpesten. Om deze reden is het vanaf heden verplicht je E-mail in te voeren. Na het verzenden van je bericht ontvang je een E-mail met een link.Als je deze link aanklikt wordt je bericht pas zichtbaar op de site! We hopen op begrip van de mensen die wel op de juiste manier gebruik maken van deze optie.
Als je bent ingelogd, wordt je bericht meteen geplaatst!
 Tik de code over


© 2004-2020 Snoeken.net | Laadtijd 0.03043 seconden | Disclaimer | Qobus webdesign