Hengelsport en visbotenbeurs 2010 te Utrecht.
 Geplaatst op  08-11-2010  door Pieter
4143 keer bekekenWe hebben het weer achter de rug, drie dagen beursgeweld. Wellicht de leukste beurs die we de laatste jaren hebben gehad.
De hengelsport en visbotenbeurs in de Veemarkthallen te Utrecht was ook dit jaar weer een groot succes met een drukte van jewelste op de drie dagen dat de beurs duurde. Ikzelf mocht de beurs weer beleven aan de andere kant van de bezoekers.


Wederom mocht ik de stand van I.T.T Bertus bemannen en heb dit weer als zeer positief ervaren. Heel veel aanloop hebben we mogen ontvangen en altijd leuk zijn de reacties die we krijgen op het nieuwe materiaal. Natuurlijk de leukste verhalen van bezoekers over het nieuwe kunstaas als de Multy Bass en Multy Trout die zich goed staande houden als swimbaits tussen al het kunstaas geweld wat er momenteel heerst. Het blijkt een vanger zoals wij tijdens de testfases ook al hebben mogen ervaren. Kijk voor meer nieuws maar eens op www. Itt-international.com


De beurs was weer heel leuk opgebouwd met veel groothandels die het nieuwste op visgebied weer lieten tonen. Ook de boten wereld was weer goed vertegenwoordigd en ook hier toch iedere keer weer een relatieve nieuwkomer.

De boten worden de laatste jaren enorm verbeterd op zowel technisch gebied als vaareigenschappen.


Veel op elektronica gebied wat binnen het moderne bootvissen toch bijna onmisbaar is.

De visser zal nog altijd de vis zelf moeten vangen maar krijgt hier steeds meer hulpmiddelen tot zijn beschikking hebben we op de beurs mogen ontdekken.


De vele winkeliers hebben ook dit jaar weer goed uitgepakt en kon er dus weer goed worden ingeslagen om de voorraad van onze visuitrusting weer op peil te brengen.

Leuke aanbiedingen want wat te denken van de beruchte shadclones die gewoon voor 15 euro per drie stuks aangeboden werden. Natuurlijk hebben we er weer een paar ingeslagen.


Sportvisserij Nederland het belangrijkste orgaan binnen onze hengelsport was goed vertegenwoordigd. Ook aandacht voor handhaving wat in deze tijd toch erg belangrijk is.

We kunnen weer terug kijken op een leuke beurs. Helaas zal het niet meer in Utrechts terug keren want de veemarkthallen zullen ophouden te bestaan. De volgende editie zal straks in de Brabanthallen in Den Bosch gehouden worden. Hopen dat de kwaliteit van de beurs ook daar straks zal blijven bestaan.

Pieter NederlofReacties

Er zijn 3 reacties

 Marco schreef op 10-11-2010 om 09:32:41
Ip opgeslagen


Kon zelf helaas niet vanwege andere verplichtingen waaronder een dag vissen. Maar krijg zo toch weer een prima indruk. Leuk geschreven weer Pieter  

 Derk schreef op 10-11-2010 om 00:12:27
Ip opgeslagen


Ik hoop ook dat het daar net zo leuk word!! Zelf twee dagen met roofvisnet gestaan en het was twee dagen lang behoorlijk druk!! Beursjes blijven toch wel speciaal omdat je bijna iedereen wel weer tegen komt... Leuk verslag pieter!!

 q-oekje schreef op 09-11-2010 om 21:19:47
Ip opgeslagen


was een super leuke beurs alleen de bak van het roofvisplaza mocht van mij wel iets groter
en ben ontzettend blij met mn aasje die ik gekocht heb

Geef zelf een reactieBerichten die niet in normaal nederlands zijn geschreven, of niets toevoegen worden verwijderd!
Het stellen van vragen heeft hier geen zin, ga daarvoor naar het forum.
Helaas zijn er veel kleine kinderen op de site die het leuk vinden om het voor anderen te verpesten. Om deze reden is het vanaf heden verplicht je E-mail in te voeren. Na het verzenden van je bericht ontvang je een E-mail met een link.Als je deze link aanklikt wordt je bericht pas zichtbaar op de site! We hopen op begrip van de mensen die wel op de juiste manier gebruik maken van deze optie.
Als je bent ingelogd, wordt je bericht meteen geplaatst!
 Tik de code over


© 2004-2019 Snoeken.net | Laadtijd 0.01775 seconden | Disclaimer | Qobus webdesign