Italiaanse monstersnoeken in deze preview van Rovers 5
 Geplaatst op  21-06-2011  door Pieter
4075 keer bekekenRovers juni/ juli 2011 Italiaanse reuzensnoek
‘Mammoetsnoek’, zo knalt de tekst op de cover van Rovers 5. Italië blijft de redactie van rovers verbazen. Eerst kregen we die gigantische Zeebaars (Rovers 4), nu werden we overdonderd met mammoetsnoeken en wellicht een nieuwe snoeksoort? In dit nummer een supermix. Met dropshottechniek op groot wild, visavonturen op het Drontermeer, alle ins en outs over reels en nog veel meer. Rovers 5 ligt vanaf 23 juni in de winkel en al eerder bij de abonnee in de bus!


Roofblei Snacks; terug van weggeweest.
Meestal deinst Gunnar Shade er niet voor terug om het anders te doen dan anderen, zo ook bij het roofbleivissen. Zo begon hij met groter kunstaas te vissen en met succes! Ik ving zo goed en groot dat het vissen met klein kunstaas eigenlijk volledig naar de achtergrond geraakte. Totdat mijn ogen geopend werden en het tijd werd voor een comeback van kleine roofbleisnacks…


De big Rig; Drophotjoekels.
En toen was daar dropshot, een nieuwe vistechniek met een sublieme vangkracht! Dit moest en zou het zijn! De kracht zat hem er in dat je hotspots uiterst nauwkeurig uit kon pluizen. Vijf minuten doen over een worp zou niet vreemd zijn met het dropshotten. Een prima systeem, maar helaas kwam er overwegend kleine vis op de kant. Er moest meer mogelijk zijn!


Het Veluwemeer; groot, ondiep en groen.
Het Veluwemeer is zonder twijfel verschrikkelijk groot water en goed te vergelijken met het aangrenzend, noordelijker gelegen Drontermeer (zie Rovers 4); weids en op grote stukken erg ondiep. Bovenal is het er groen en dit met een dubbele lading. Met andere woorden zul je er niet alleen veel waterplanten aantreffen, maar ook massa’s snoek.


Help, ik wil een reel! Hulp bij aanschaf.
Het vissen met een reel is voor de beginnende roofvissers aanleiding voor een groot vraagteken. Enerzijds ziet een reel er maar ingewikkeld uit met al die toeters en bellen, anderzijds heeft het wel een speciale look. Zou het daarnaast ook van toegevoegde waarde kunnen zijn? Zeker weten, maar niet voor alle doeleinden en bovendien is de ene reel de ander niet.


Chatterbaits; wekker voor snoek.
Ken je dat, de snoek lijkt spoorloos verdwenen te zijn, of erger nog, je ziet ze gewoon liggen, maar ze doen helemaal niks en laten het kunstaas voor wat het is. Met een vrij nieuw kunstaas lijk je een dergelijke dooie boel wakker te kunnen schudden, oftewel chatterbaits. De meest efficiënte vangers zijn het niet, maar ze beschikken over een raadselachtige aantrekkingskracht.


Shadden; finesse in de schaduw.
Snoekbaars is voor veel mensen een mysterie. Het blijft een magische vis, die vaak wat lastiger te vangen is dan bijvoorbeeld snoek of baars. Ook Michiel Wateler liep in de eerste jaren van zijn roofvisleven rond met die gedachte. Het vangen van baars en snoek was nooit een probleem, maar de snoekbaars werd door Michiel en zijn vismaatjes als onvangbaar beschouwd. Dat zou gaan veranderen.


Word extra voordelig Rovers abonnee en win een iPad2!Word nu Rovers abonnee voor maar € 29,95 en maak kans op een Customized iPad2 t.w.v. € 479,-! We hebben Simon Torenbeek gevraagd de iPad2 te airbrushen, waardoor de iPad een unieke Rovers uitstraling krijgt. Onder alle abonnees verloten we de iPad dus word snel abonnee en maak ook kans. Ga snel naar www.roversmagazine.nlReacties

Er zijn nog geen reacties

Geef zelf een reactieBerichten die niet in normaal nederlands zijn geschreven, of niets toevoegen worden verwijderd!
Het stellen van vragen heeft hier geen zin, ga daarvoor naar het forum.
Helaas zijn er veel kleine kinderen op de site die het leuk vinden om het voor anderen te verpesten. Om deze reden is het vanaf heden verplicht je E-mail in te voeren. Na het verzenden van je bericht ontvang je een E-mail met een link.Als je deze link aanklikt wordt je bericht pas zichtbaar op de site! We hopen op begrip van de mensen die wel op de juiste manier gebruik maken van deze optie.
Als je bent ingelogd, wordt je bericht meteen geplaatst!
 Tik de code over


© 2004-2019 Snoeken.net | Laadtijd 0.0253 seconden | Disclaimer | Qobus webdesign