Hengelsport- en Visbotenbeurs Utrecht volgeboekt
 Geplaatst op  09-10-2011  door Pieter
4422 keer bekekenMet nog een kleine twee maanden te gaan is er geen stand meer te krijgen voor de tiende editie van de Hengelsport- en Visbotenbeurs die op 11, 12 en 13 november in de Utrechtse Veemarkthallen zal plaatsvinden. De animo onder de standhouders is groot en ook het publiek raakt langzamerhand in de stemming voor de gezelligste hengelsportbeurs van Nederland.


Met een grote diversiteit aan standhouders als groothandels, winkeliers, reisbureaus en verenigingen wordt de bezoekers veel fraais voorgeschoteld op het gebied van karpervissen, vliegvissen, zeevissen, roofvissen en witvissen, visboten, buitenboordmotoren, fishfinders en veel meer. De afwisseling van voorlichting –onder meer door Sportvisserij Nederland- , lezingen, demonstraties, producten, verkoop, eten en drinken, vormt drie dagen lang een uitstekende mix voor een lekker dagje uit voor het hele gezin. Met de centrale ligging, het gratis parkeren en de lage entreeprijs verwacht organisator Dirk Drent net als in 2010 een bezoekersaantal van rond de 14.000 hengelsportliefhebbers.


Onder de standhouders vinden we bekende groothandels als Pure Fishing, Shimano, Fox, Leonard Sports, Sensas (Illex), Albatros, Nash, PikeMasterLures en Bens Fishing Tackle. Wie de nieuwste producten van 2012 al wil zien, zit op 11, 12 en 13 november op de eerste rang. Zo kun je de nieuwste Shimano Big Baitrunner LongCast en Biomaster molens bekijken, alsmede de Yasei Red hengelserie; de Pro Series hengels van Fox Rage en haar Hitchers pluggen, terwijl karpergigant Nash en karpermerk JRC van Pure Fishing eveneens met veel 2012-nieuws naar Utrecht komen. Ook zal de revolutionaire Berkley Nanofil lijn te zien zijn. Bij Bens Fishing Tackle kun je naast veel softbaits en kunstaas ook enkele nieuwe St Croix hengels bewonderen. Zoals gebruikelijk zijn al veel nieuwe producten te koop bij de deelnemende winkeliers Rentenaar, De Sportvisser, Hengelsport Vught, Lahr Hengelsport, Ahoy hengelsport , Van der Kolk, Paddy Hengelsport, Raven Fishing & Outdoor en Sanders Hengelsport.


Wees er dus bij op de Utrechtse ‘driedaagse’ voor de hengelsport in november. En neem vooral de jeugd mee, want dagelijks ontvangen de eerste 200 bezoekers t/m 16 jaar een gratis hengel! De beurs is op alle dagen geopend van 10 tot 17 uur. Zet je TomTom op Veemarkthallen aan de Sartreweg 1-3 te Utrecht, direct gelegen langs de A27 (afslag 30, Veemarkt/De Bilt).

Voor alle informatie: www.hengelsportbeurzen.nl

Let op! Al het nieuws met betrekking tot de Hengelsport- en Visbotenbeurs 2011 is dagelijks te volgen via Twitter, Facebook en LinkedIn. Via Facebook zijn ook wekelijks vrijkaarten te winnen.Reacties

Er zijn nog geen reacties

Geef zelf een reactieBerichten die niet in normaal nederlands zijn geschreven, of niets toevoegen worden verwijderd!
Het stellen van vragen heeft hier geen zin, ga daarvoor naar het forum.
Helaas zijn er veel kleine kinderen op de site die het leuk vinden om het voor anderen te verpesten. Om deze reden is het vanaf heden verplicht je E-mail in te voeren. Na het verzenden van je bericht ontvang je een E-mail met een link.Als je deze link aanklikt wordt je bericht pas zichtbaar op de site! We hopen op begrip van de mensen die wel op de juiste manier gebruik maken van deze optie.
Als je bent ingelogd, wordt je bericht meteen geplaatst!
 Tik de code over


© 2004-2020 Snoeken.net | Laadtijd 0.02979 seconden | Disclaimer | Qobus webdesign