Verkeerde tijd, verkeerd plaats!
 Geplaatst op  16-10-2011  door Pieter
4146 keer bekekenDe enige echte snoeken.net Fatso!

Een tijdje terug had ik via facebook contact met Derk (www.derkbait.com) en kwam mijn verloren fatso van enige tijd geleden weer ter sprake. Derk had toen een fatso voor mij in een “vangend kleurtje” gespoten. Nu vangen deed het zeker maar ik verloor hem al na enkele visdagen toen ik het muurvast aan de bodem parkeerde. Derk stelde voor dat hij een andere voor me zou airbrushen en daar had ik wel een leuk ideetje voor. Bij deze dus, de enige echte bijzondere snoeken.net fatso. Ik hoop hem deze week binnen te krijgen zodat de eerste vis zich het komende weekend eraan kan vergrijpen.


De eerste en laatste is voor Jacco......

Afgelopen zaterdag was een visdag voor vismaat Jacco en mij die we echter zo snel mogelijk achter ons laten. Niet in de laatste plaats om de magere vangsten maar meer de berichten die daarna kwamen van vismaten die wel hele goede vangsten deden. Wij bleken er gewoon helemaal naast gezeten te hebben! Na mijn weekje Zweden was het weer even wennen op het eigen viswater. Je mist zo snel de natuur en prachtige viswateren als je daar wegkomt. Natuurlijk hebben wij ook goed viswater en denk ik dat er geen land ter wereld is waar je zulke grote snoeken als in Nederland kunt vangen. Echter een natuur als in Zweden blijft op je netvlies gebrand en is onovertroffen!


Binnen handbereik....

Het was koud afgelopen zaterdagmorgen maar de zon die al snel opkwam maakte het heerlijk op het water. We hadden er zin in en niets leek in de weg te staan voor een mooie visdag. Uiteindelijk werd het dat dan ook wel maar niet in de vorm van vangsten. Het blijft in eerste instantie al heel lang stil voor de eerste vangst zich aanmeld voor Jacco. Dan komt het eerste telefoontje, vismaat Bertus vangt leuk snoek met een 1.05m ertussen. We gaan er maar weer voor maar weten echt geen aanbeet meer los te krijgen. Wat we ook doen de vis hier is niet los te krijgen. De bootjes om ons heen kunnen ook geen of magere vangsten melden terwijl op wateren verderop wel goede vangsten gemeld worden.


Dan blijft het stil, heeeeeel stil........

Ik moet dan ook tot de conclusie komen aan het eind van de visdag dat ik geen enkele erkenbare aanbeet gehad heb. Vismaat Jacco hoeft met Ă©Ă©n gevangen snoekje echter niet visloos het water af. De meldingen van goede vangsten blijven die avond doorgaan als ik een sms van vismaat Wouter Nijlant krijgt. Hij weet te melden dat hij met vismaat Ralf…………….Nee dat gaat hij jullie vast deze week zelf vertellen. Ik kan jullie al verklappen dat het een pr gaat opleveren.

Maar goed ik sta weer met beide beentjes op de grond. Hoewel ik denk het spelletje van het vissen aardig goed door te hebben, blijf je tegen deze omstandigheden oplopen. Verkeerde tijd, verkeerde plaats en dat is vaak een feit dat je niet in de hand hebt.

Pieter Nederlof


Prachtige viswater.......

Laatste wanhoops daad......diep backtrollen op de elektromotor.


Reacties

Er zijn 7 reacties

 Jacco schreef op 18-10-2011 om 18:40:50
Ip opgeslagen


Mooi verslag van die pleuris dag Pieter! En wat doe ik daar weer op die foto?... moest die weer online  

 Wouter schreef op 17-10-2011 om 21:44:33
Ip opgeslagen


Ik denk dat ik mijn verslag van donderdag "Juiste tijd, juiste plek" noem.. Tis toch ook bizar of niet dan?!
gr
Wouter 118

 Joshua Martina schreef op 17-10-2011 om 10:10:05
Ip opgeslagen


Goed dat je het zo opschrijft. Het is niet altijd feest, het zoeken en proberen gaat toch vooraf aan het succes. Soms lukt het ondanks de inzet gewoon even niet en daar is inderdaad niets mis mee. Hoort erbij. Grappig die Fatso. En nu maar hopen dat ze met hun tanden precies in het midden van de O bijten zodat het allemaal leesbaar blijft  

Groetjes Joshua

 Kj visser schreef op 17-10-2011 om 09:16:14
Ip opgeslagen


soms zit het mee , soms zit het tegen .
ik moet zeggen dat wij Zaterdag een topdag op het water hebben beleeft,....
weet zeker dat jullie er volgende keer weer bovenop zitten  

 Rix schreef op 16-10-2011 om 21:09:10
Ip opgeslagen


Het is niet altijd simpel!! Maar ik ben ervan overtuigd dat jij dit komende weken wel weer recht gaat trekken! Maar wat een schitterende fatso zeg!!! Te winnen op de forumdag??  

 Derk schreef op 16-10-2011 om 20:32:04
Ip opgeslagen


Hey Pieter!! Probeer hem maandag even te posten! (mijn vrouw dan, ik zit nog met mijn poot omhoog)

 Marco schreef op 16-10-2011 om 19:41:41
Ip opgeslagen


Tja Pieter, soms zit het mee, soms zit het tegen.
En die sms-jes en verhalen van kreeg ik ook te horen zaterdag. En het erge was....ik zat thuis dit weekend, pffff. Hoe erg is dat? Heb de pics al gezien en kan niet wachten tot het verslag.

Trouwens, wel een strakke Fatso

Geef zelf een reactieBerichten die niet in normaal nederlands zijn geschreven, of niets toevoegen worden verwijderd!
Het stellen van vragen heeft hier geen zin, ga daarvoor naar het forum.
Helaas zijn er veel kleine kinderen op de site die het leuk vinden om het voor anderen te verpesten. Om deze reden is het vanaf heden verplicht je E-mail in te voeren. Na het verzenden van je bericht ontvang je een E-mail met een link.Als je deze link aanklikt wordt je bericht pas zichtbaar op de site! We hopen op begrip van de mensen die wel op de juiste manier gebruik maken van deze optie.
Als je bent ingelogd, wordt je bericht meteen geplaatst!
 Tik de code over


© 2004-2019 Snoeken.net | Laadtijd 0.02822 seconden | Disclaimer | Qobus webdesign