80 +……
 Geplaatst op  23-10-2011  door Meindert
4556 keer bekekenHet is zondag morgen 9:30 als ik wakker wordt gemaakt door een helikopter die boven ons huisje hangt, wie vliegt er nou op zondag morgen net voor de kerk over Urk en daar mee heb ik genoeg gezegd denk ik…..
Maar goed er trekt meteen een glimlach op men slaperige gezicht, ik dacht weer aan gister, zaterdag middag om precies te zijn. Want na een lange tijd stond er weer een middagje vissen met Klaasjan op het drukke programma waar ik met de vrouw de laatste paar weken in zit.
Men vrouw heeft weer een week in het ziekenhuis gelegen, uitgedroogd ze is zwanger zoals jullie weten maar ze heeft er HG bij (Hyperemesis Gravidarum ) ik zal er niet te ver op in gaan maar het is KLOTE, ze is weer thuis, met sondevoeding wel te verstaan maar ze maakt het goed.


 


En daarom kon ik even vissen, het idee was om met de bellyboot op stap te gaan. Naar een stek waar vriend Lub 1.11 had gevangen. Dus had ik vrijdag nog even snel een hengelsteun op men bellyboot gefabriceerd voor een doodaas stok.
De eerste stek was voor een gemaaltje dat draaide dus er stond wat stroming,na een tijdje vissen met shads en doodaas was het niks jammer maar verderop was nog een leuke stek dus daar aan gekomen begon het vangen vrijwel meteen.
Voor mijn gevoel waren we in een baars kolonie beland die in geen 1000 jaar wat hadden gegeten????


We lieten ons aasje zakken en dan begon het tellen 1.2.3.4.5.6.7.8.9.10.11.11.12.15. en ik was de tel kwijt maar het was wel leuk de ene na de andere kwam boven allemaal baarsje en een enkel roofbleitje met een gemiddelde maat van 15 cm en af en toe een grotere de aanbeten waren echt fantastisch die dingen hadden een meter moeten wordt dan kon je na elke visdag om een andere hengel. De uurtjes versteken maar het vangen bleef 30.31.33 nog steeds de tel kwijt….. in de andere bellyboot ging het tellen wel goed 1.2.3.4.5.6……………….40…………….50.51.52.52. dat was meneer Visser de naam zegt het al…. Ondertussen was het een levendige boel in de jachthaven waar we in lagen mens die hadden gevaren, of die op hen boot bezig waren, en een blonde vrouw jaaaa BLOND die met haar man stond te praten, zouden die jongens gehandicapt zijn? hoe doen ze dat nou? En ja hoor daar kwam de vraag, DE vraag die alleen een blonde vrouw kan stellen, WAAR ZIJN JULLIE BENEN DAN?????? KJ liet zei met peddel onderstel maar even zien. OOOW ZOO DOEN JULLIE DAT HAHA GRAPPIG…… voldaan en met een brede glimlach op ons gezicht gaan we terug naar huis en naar de vrouw het was een mooie middag en mooie vangsten Klaasjan 53 baarsjes en ik ????? 30/35 ik ben niet zoon teller denk ik ?
Gr meindertReacties

Er zijn 4 reacties

 Pieter schreef op 25-10-2011 om 15:25:12
Ip opgeslagen


Kijk dit is nu een hele leuke visserij op een licht spinhengeltje......ook leuke aasvissen trouwens! Tof verslag.....

 Jan hendrik schreef op 24-10-2011 om 10:31:21
Ip opgeslagen


Leuk verslag Meindert, ff lekker er op uit om je hoofd ff vrij te maken en het dan zo treffen!!! top mannen.

 Kj visser schreef op 24-10-2011 om 09:13:42
Ip opgeslagen


mooi man , was inndd een leuke middag , als we eerder op klein aas waren overgestapt hadden we de 100 wel vol kunnen maken,
wellicht leuke stek voor een snoeken.net bellyboot dag,
gr KJ

 Rix schreef op 24-10-2011 om 07:03:23
Ip opgeslagen


Leuk zo vanuit de bellyboot!

Geef zelf een reactieBerichten die niet in normaal nederlands zijn geschreven, of niets toevoegen worden verwijderd!
Het stellen van vragen heeft hier geen zin, ga daarvoor naar het forum.
Helaas zijn er veel kleine kinderen op de site die het leuk vinden om het voor anderen te verpesten. Om deze reden is het vanaf heden verplicht je E-mail in te voeren. Na het verzenden van je bericht ontvang je een E-mail met een link.Als je deze link aanklikt wordt je bericht pas zichtbaar op de site! We hopen op begrip van de mensen die wel op de juiste manier gebruik maken van deze optie.
Als je bent ingelogd, wordt je bericht meteen geplaatst!
 Tik de code over


© 2004-2020 Snoeken.net | Laadtijd 0.03358 seconden | Disclaimer | Qobus webdesign