Snoeken.net verloot 5x 2 vrijkaarten voor Noordelijke Hengelsportbeurs Groningen
 Geplaatst op  15-03-2012  door Pieter
4143 keer bekekenSnoeken.net mag namens DRT Events haar bezoekers 5x 2 vrijkaarten aanbieden voor de Noordelijke Hengelsportbeurs in Martiniplaza Groningen.
Deze keer gaan wij jullie geen interesante prijsvragen opleggen om de kaarten te bemachtigen.
Wil jij kans maken om samen met je vismaat deze beurs te bezoeken, het enige wat je hoeft te doen is een mail te sturen met je adres gegevens. Uit de inzendingen trekken wij 5 gelukkige winnaars.

Stuur je mail HIER

Insturen kan tot woensdag 21 maart 17.00 uur, winnaars zullen die avond hier op de site bekend gemaakt worden!


Terug van weggeweest: Dé Noordelijke Hengelsportbeurs in Martiniplaza Groningen

Op zaterdag 31 maart en zondag 1 april kunnen hengelsportliefhebbers hun hart ophalen tijdens de 8ste editie van Dé Noordelijke Hengelsportbeurs in Martiniplaza Groningen. Organisator Dirk Drent heeft alle support gekregen van groothandels, hengelsportwinkeliers en tientallen standhouders uit de hoek van visreizen, visboten, verenigingen, hengelsportmagazines en vele anderen om de grootste en gezelligste hengelsportbeurs van Noord Nederland neer te zetten.


Street Fishing en de nieuwste snufjes op hengelsportgebied
Volgens Drent wordt het een ouderwets gezellige beurs met veel activiteiten, demonstraties en lezingen. De mooiste materialen en nieuwste snufjes op hengelsportgebied kunnen worden bewonderd en aangeschaft. Hengelsportfederatie Groningen Drenthe geeft informatie over interessante visgebieden en op de castingbaan kan er een hengeltje uitgegooid worden onder leiding van ervaren vliegvissers. Op de beurs is er tevens aandacht voor Street Fishing (roofvissen midden in de drukke steden), een tak van sportvissen die steeds meer animo krijgt. Er is een grote waterbak aanwezig waar diverse demonstraties gegeven worden.


Maak kans op € 250,- of een jaarabonnement op Beet Sportvissersmagazine
Met een bezoek aan Dé Noordelijke Hengelsportbeurs 2012 maken bezoekers kans op € 250,- of 1 van de 10 jaarabonnementen op Beet Sportvissersmagazine. Een bon hiervoor kan gedownload worden op
www.hengelsportbeurzen.nl/acties


Trapt u af naar een mooi hengelsportseizoen?
Het hengelpubliek in het noorden kan zich dus weer opmaken voor een inspirerend uitje op hengelsportgebied aan het begin van het ‘nieuwe hengelsportseizoen’. De beurs biedt een totaalpakket voor zowel de recreatievisser als de sportvisser. Details over de invulling van de beurs op
www.hengelsportbeurzen.nlReacties

Er zijn nog geen reacties

Geef zelf een reactieBerichten die niet in normaal nederlands zijn geschreven, of niets toevoegen worden verwijderd!
Het stellen van vragen heeft hier geen zin, ga daarvoor naar het forum.
Helaas zijn er veel kleine kinderen op de site die het leuk vinden om het voor anderen te verpesten. Om deze reden is het vanaf heden verplicht je E-mail in te voeren. Na het verzenden van je bericht ontvang je een E-mail met een link.Als je deze link aanklikt wordt je bericht pas zichtbaar op de site! We hopen op begrip van de mensen die wel op de juiste manier gebruik maken van deze optie.
Als je bent ingelogd, wordt je bericht meteen geplaatst!
 Tik de code over


© 2004-2019 Snoeken.net | Laadtijd 0.02832 seconden | Disclaimer | Qobus webdesign