Visma 2012
 Geplaatst op  23-03-2012  door Pieter
4185 keer bekekenDe Visma is op dit moment nog volop aan de gang. Voor wie wil, heeft zaterdag en zondag nog om te gaan. De beurs is nog enigszins de moeite om te bezoeken, echter zijn hier de laatste jaren nogal eens discussies over. Iets kleiner van opzet maar er is nog genoeg te zien en te beleven. Ikzelf was er afgelopen donderdag, mijn vriend Bertus werd deze middag om drie uur gepresenteerd als de nieuwe consultant voor Pure Fishing. Bertus Rozemeijer is door omstandigheden niet meer in dienst van Yaris Sports en heeft ervoor gekozen om de gerenommeerde groothandel Pure Fishing te ondersteunen.


Meer nieuws was de presentatie van de 200ste Marcraft door dit bedrijf uit Leeuwarden. Boten van Hollandse makelaardij die zich goed staande houden tussen al het Amerikaanse alumucraft geweld.


Ook nieuws kwam er van Thijs van der Sanden die er met een kleine stand van Rozemeijer stond. Ook hier straks een grote verandering waarmee Thijs straks grote plannen heeft. Thijs heeft samen met zijn team al een prachtige reeks kunstaas neergezet en gaat dit nog verder uitbreiden. Meer nieuws over de verandering binnen dit merk zal binnenkort volgen.


Ook op deze beurs veel aandacht voor het vliegvissen. In een grote vijver en werpbaan werden diverse demonstraties gegeven. Workshops met vlieg en streamers binden. Natuurlijk gaat mijn aandacht hier in het bijzonder naar uit daar ik de laatste tijd veel met vliegvissen en streamers bezig ben.


Natuurlijk is er nog veel meer te doen en zullen er ongetwijfeld nog veel meer nieuwtjes te zien zijn. In ieder geval te veel om hier nu op te gaan noemen. Veel op boten gebied en de daaraan gekoppelde elektronica.


Diverse groothandels waarvan we natuurlijk niet Spro met de desk van Henk Simonsz mogen vergeten. Henk heeft weer een scala aan pluggen en shads klaar liggen om te demonstreren in de waterbak. Daarbij kun je hem het hemd van het lijf vragen om de beste technieken bij het juiste kunstaas, Henk legt het allemaal graag uit.


Diverse lezingen in het theater de dag door over de meest uiteenlopende visserijen. Gerenommeerde sportvissers weten er veel te vertellen en vaak steek je er inderdaad ook nog wat van op, om in de praktijk toe te passen. Innovatief vond ik zelf het standje met maaltijden en dranken die zichzelf op kunnen warmen door één enkele handeling. Natuurlijk ontzettend lekker en handig als je de hele dag op water vertoefd.


Natuurlijk ook veel aandacht voor het buitenland en de visserij mogelijkheden daar. En deze zijn tegenwoordig oneindig groot. Niets is te gek wat het avontuur op exotische vissen betreft, maar natuurlijk ook dichterbij zoals het snoekvissen in Ierland en Zweden.

Er loopt de dag door een camera team rond die je zomaar de hemd van het lijf kan vragen, het thema hiervan op donderdag was hoe groot jou grootste vangst was.

Veel plezier als je nog gaat.

Pieter NederlofReacties

Er is 1 reactie

 peter schreef op 25-03-2012 om 17:06:38
Ip opgeslagen


Ik was er afgelopen do. en vond het erg stil. maar wel even leuk rondgekeken. Pakeren is daar 11....??

Geef zelf een reactieBerichten die niet in normaal nederlands zijn geschreven, of niets toevoegen worden verwijderd!
Het stellen van vragen heeft hier geen zin, ga daarvoor naar het forum.
Helaas zijn er veel kleine kinderen op de site die het leuk vinden om het voor anderen te verpesten. Om deze reden is het vanaf heden verplicht je E-mail in te voeren. Na het verzenden van je bericht ontvang je een E-mail met een link.Als je deze link aanklikt wordt je bericht pas zichtbaar op de site! We hopen op begrip van de mensen die wel op de juiste manier gebruik maken van deze optie.
Als je bent ingelogd, wordt je bericht meteen geplaatst!
 Tik de code over


© 2004-2019 Snoeken.net | Laadtijd 0.01877 seconden | Disclaimer | Qobus webdesign