Kort maar krachtig.
 Geplaatst op  17-06-2012  door Pieter
4287 keer bekekenHet harde werk in volle wind wordt beloont met deze prachtige vis

Op de valreep van deze week nog een verslagje van afgelopen weekend. Door tijdgebrek door onder andere een reisje naar London kwam het er niet van deze week om wat op papier te zetten. Het weekend kende twee uitersten in weersomstandigheden want waaiden zaterdag de pannen nog van het dak, bleek zondag een prachtige zomerse dag met weinig wind. Beiden dagen werd er echter weer gevist door mij. Zaterdag met Jacco op pad en zondag weer eens alleen het water op, lekker mijn gang kunnen gaan met een aantal dingen die nog even moesten gebeuren. Daar straks meer over.


Ook van het weid onder ruwe omstandigheden.

Zaterdag was dus een zeer onstuimige dag met veel wind die nogal felle uithalen kende. Jacco en ik hadden afgesproken aan groot water en dit baarde enigszins zorgen gezien de omstandigheden die smorgens vroeg al van toepassing waren. Dit zorgde ervoor dat we de dag trollend door moesten brengen aangezien goede driften maken geen optie was. Ook al niet doordat de accu van de electromotor nu echt de geest heeft gegeven, ondertussen staat er dan ook weer een gloednieuwe accu in de boot. De vangsten waren de dag door best goed en met tussen pozen kregen we leuke aanbeten. Door de slechte weersomstandigheden was het niet altijd mogelijk om een goede foto te maken en lieten we dit dus af en toe maar achterwege.


Even wat nieuwe aasjes uit proberen.

Zondag ga ik alleen op pad doordat Jacco deze dag voor andere doeleinden wilden gebruiken. Dit gaf mij de gelegenheid om eens even wat dingen uit te gaan testen. Van Salmo had ik enige tijd geleden wat aasjes gekregen om deze eens voor te leggen aan de snoek en snoekbaars hier in Holland. De verwachtingen waren hoog van hen wat betrof het vangen van roofvis op de Whacky en Hornet hier in de polders. Dus was het voor mij een uitdaging om eens goed met deze aasjes aan de gang te gaan. Wat de resultaten betreft kun je deze terug vinden in de fotoís en het filmpje hier in dit verslag. Voor nu maar even kort en krachtig en de volgende keer hopelijk weer wat meer tijd om weer wat uitgebreider te verslaan.

Pieter Nederlof
Reacties

Er zijn 2 reacties

 Rix schreef op 19-06-2012 om 07:15:13
Ip opgeslagen


Toe maar weer!! Nette vangsten hoor!

 Marco schreef op 18-06-2012 om 11:30:04
Ip opgeslagen


Lekker hoor!!  

Geef zelf een reactieBerichten die niet in normaal nederlands zijn geschreven, of niets toevoegen worden verwijderd!
Het stellen van vragen heeft hier geen zin, ga daarvoor naar het forum.
Helaas zijn er veel kleine kinderen op de site die het leuk vinden om het voor anderen te verpesten. Om deze reden is het vanaf heden verplicht je E-mail in te voeren. Na het verzenden van je bericht ontvang je een E-mail met een link.Als je deze link aanklikt wordt je bericht pas zichtbaar op de site! We hopen op begrip van de mensen die wel op de juiste manier gebruik maken van deze optie.
Als je bent ingelogd, wordt je bericht meteen geplaatst!
 Tik de code over


© 2004-2019 Snoeken.net | Laadtijd 0.03383 seconden | Disclaimer | Qobus webdesign