Rovers nummer 5-2012, vanaf 16 augustus in de winkel
 Geplaatst op  14-08-2012  door Pieter
4320 keer bekekenSnoek, snoekbaars, baars, roofblei, meerval, black bass, kant- en bootvissen, oftewel variatie ten top in een gloednieuwe editie van Rovers en uiteraard ook dit keer 84 gelikte pagina’s met schitterende foto’s! Daarnaast nu voor niet-abonnees bij dit nummer gratis DigiRovers 4 voor een exclusieve kennismaking met dit unieke digitale product! Rovers 5 (incl. DigiRovers 4) is vanaf 16 augustus online of in de winkel te verkrijgen!


De vuurbal, veelzijdig en effectief
De fireball of vrij vertaald de ‘vuurbal’ dankt zijn naam aan de vaak felle kleuren die de loodkop meekrijgt van de leverancier. In principe is het ondanks de aansprekende naam eigenlijk niet veel meer dan een loodkopje. Toch zit er veel meer vernuft achter dit product en staat het aan de basis van diverse vistechnieken, die mij veel en grote vissen hebben opgeleverd!


Roofvisprikkels, inschatten en inspelen
Volwassen snoek en snoekbaars hebben vis als belangrijkste voedselbron op het menu staan. Beide soorten eten weliswaar graag een dode aasvis, maar het gros van de prooien wordt toch levend gepakt. Van moedertje natuur hebben onze rovers daarvoor een aantal hulpmiddelen meegekregen. Maar hoe gebruiken ze die en hoe kunnen wij die als visser triggeren?


Hit & run, kanaalbaarzen
Op de meeste kanalen zwemt een prima bestand aan baars, maar toch schrikt het monotone karakter veel vissers af. Waar moet je ze zoeken? Sowieso is het niet effectief om het bij één stek te laten, dus moet je in beweging te blijven. Daarnaast is het de uitdaging om in het eentonige verloop onderbrekingen te vinden.


Op het naadje, in een stroomversnelling
Vissers op de rivier kennen het wel; stroomt het niet, minder, of meer, dan heeft dat zonder meer effect op de vissen en snoekbaars vormt daarbij geen uitzondering, integendeel. Lees je de rivier en haar stromingspatroon op een goede manier, dan kun je daar bij je snoekbaarsvisserij ontzettend je voordeel mee doen.


Preview DigiRovers 05
Dit ultieme digitale en interactieve roofvismagazine zit boordevol roofvisinformatie, waarbij de vele filmpjes en foto’s je heel veel waardevolle praktijk informatie verschaffen. Tevens is het mogelijk om als abonnee artikelen terug te kijken door de makkelijke archief functie.


DigiRovers is exclusief voor abonnees van Rovers. Word daarom nu Rovers abonnee voor slechts € €49,50 en ontvang naast 6 nummers Rovers en 6 digitale uitgave DigiRovers dit Savage Gear mesh landingsnet XL t.w.v. €42,- gratis. Ga nu snel naar www.rovers.mijntijdschrift.net/landingsnetReacties

Er zijn nog geen reacties

Geef zelf een reactieBerichten die niet in normaal nederlands zijn geschreven, of niets toevoegen worden verwijderd!
Het stellen van vragen heeft hier geen zin, ga daarvoor naar het forum.
Helaas zijn er veel kleine kinderen op de site die het leuk vinden om het voor anderen te verpesten. Om deze reden is het vanaf heden verplicht je E-mail in te voeren. Na het verzenden van je bericht ontvang je een E-mail met een link.Als je deze link aanklikt wordt je bericht pas zichtbaar op de site! We hopen op begrip van de mensen die wel op de juiste manier gebruik maken van deze optie.
Als je bent ingelogd, wordt je bericht meteen geplaatst!
 Tik de code over


© 2004-2019 Snoeken.net | Laadtijd 0.02862 seconden | Disclaimer | Qobus webdesign