Snoeken.net forum, altijd actief!
 Geplaatst op  15-09-2012  door Pieter
4550 keer bekekenHet snoeken.net forum is een actief en informatief forum waar je lekker kunt kletsen en veel informatie kunt vinden. Bovendien kun je online chatten in ons chat centrum zodat je direct ervaringen en informatie uit kunt wisselen.

Meerdere keren per jaar worden er forumvisdagen gehouden waarbij de leden met elkaar op pad gaan. Dit is de ideale kans voor forumleden die nog nooit vanuit een boot gevist hebben eens op te stappen op een visboot. Ook nu is men weer druk in de weer om een visdag voor de forumleden te organiseren. Deze zal 27 oktober op de wateren rond Zwolle worden gehouden.

Dus ben je nog geen lid van het snoeken.net forum meld je dan snel hier aan: snoeken.net forumReacties

Er zijn nog geen reacties

Geef zelf een reactieBerichten die niet in normaal nederlands zijn geschreven, of niets toevoegen worden verwijderd!
Het stellen van vragen heeft hier geen zin, ga daarvoor naar het forum.
Helaas zijn er veel kleine kinderen op de site die het leuk vinden om het voor anderen te verpesten. Om deze reden is het vanaf heden verplicht je E-mail in te voeren. Na het verzenden van je bericht ontvang je een E-mail met een link.Als je deze link aanklikt wordt je bericht pas zichtbaar op de site! We hopen op begrip van de mensen die wel op de juiste manier gebruik maken van deze optie.
Als je bent ingelogd, wordt je bericht meteen geplaatst!
 Tik de code over


© 2004-2020 Snoeken.net | Laadtijd 0.03346 seconden | Disclaimer | Qobus webdesign