Uitbreiding Marcraft vloot voor vishotel De Mariahoeve
 Geplaatst op  11-10-2012  door Pieter
4178 keer bekekenDinsdag 9 oktober was het dan eindelijk zover. Vishotel De Mariahoeve uit Terherne heeft haar tweede Marcraft besteld om haar verhuur van visboten uit te breiden. Vanaf eind november zal deze tweede Marcraft 440 beschikbaar zijn. De belangrijkste reden voor de uitbreiding was dat de andere boot veelvuldig verhuurt was en er te vaak nee moest worden verkocht. Zo was hij voor de maanden september en oktober al bijna geen dag meer beschikbaar meld Greet.


De boot is zowel los te huur als in combinatie met huur hotel appartementen en B&B.
De nieuwe Marcraft 440 is verder voorzien van:
9.9 pk motor.
Luxe bootstoelen.
Fishfinder GPS combinatie en 2e fishfiner voor in de boot.

Als actie hebben Barry en Greet bedacht dat de eerste 10 daghuurders de boot kunnen huren voor 75 i.p.v. 100 per dag incl. brandstof!


Het Vishotel en B&B van Barry en Greet is het gehele jaar geopend en heeft diverse arrangementen voor de visser en watersporter. De omgeving van het Friese Terherne leent zich met zn vele vaarten, kanalen en Snekermeer uitstekend om te vissen en recreëren vanuit de boot. Maar ook voor de fietsers en wandelaars is de omgeving prima geschikt om er op uit te trekken.


Barry en Greet zullen er verder alles aan doen om het hun gasten naar de zin te maken, en zijn dan ook niet eerder tevreden dan dat u als gast dat bent.

Voor meer informatie: www.demariahoeve.nlReacties

Er is 1 reactie

 Vincent schreef op 11-10-2012 om 07:23:29
Ip opgeslagen


Gefeliciteerd Greet en Barry. Ik kom altijd met veel plezier bij jullie. In mijn ogen hebben jullie iets unieks opgezet. Ik ben zeker van plan snel weer langs te komen, om dan de nieuwe boot te testen natuurlijk!

Geef zelf een reactieBerichten die niet in normaal nederlands zijn geschreven, of niets toevoegen worden verwijderd!
Het stellen van vragen heeft hier geen zin, ga daarvoor naar het forum.
Helaas zijn er veel kleine kinderen op de site die het leuk vinden om het voor anderen te verpesten. Om deze reden is het vanaf heden verplicht je E-mail in te voeren. Na het verzenden van je bericht ontvang je een E-mail met een link.Als je deze link aanklikt wordt je bericht pas zichtbaar op de site! We hopen op begrip van de mensen die wel op de juiste manier gebruik maken van deze optie.
Als je bent ingelogd, wordt je bericht meteen geplaatst!
 Tik de code over


© 2004-2019 Snoeken.net | Laadtijd 0.01848 seconden | Disclaimer | Qobus webdesign