Lund nieuwe hoofdsponsor Predatortour
 Geplaatst op  03-04-2013  door Pieter
4417 keer bekekenLund visboten is de nieuwe hoofdsponsor van de Predatortour

Lund Europa heeft een contract voor 3 jaar afgesloten met de Predatortour. Lund zal hoofdsponsor zijn van de Predatortour editie 2013, 2014 & 2015 in Nederland.

Per seizoen zal bekeken worden welke Lund visboot er gesponsord gaat worden. Dit is afhankelijk van het aantal deelnemers. Voor editie Predatortour 2013 zal Lund de 1400 Fury Tiller beschikbaar stellen.

De samenwerkingspartner (Brunswick groep) van Lund is Mercury. Mercury zal de 30 PK buitenboordmotor sponsoren bij de visboot. De firma Kalf trailers sponsort de boot trailer voor deze combinatie. Haswing zal de elektro motor sponsoren en Condor de dieptemeter. Tezamen zal er een prachtige boot combinatie te winnen zijn met een waarde van 15.000 voor de winnaars van Predatortour Nederland 2013.


Momenteel zijn er gesprekken gaande, dat Lund de Predatortour Ierland & Zweden ook gaat sponsoren. Lund Europa ziet mogelijkheden om de Predatortour als samenwerkingspartner naar een hoger niveau te tillen om er zodoende met alle sponsors een waar Europees roofvis spektakel van te maken.

Lund zal als eerste Predatortour Ierland (die in september gevist wordt) sponsoren met een waardebon van 500,- Voor Predatortour Ierland & Zweden editie 2014 zal gekeken worden om daar ook een boot te sponsoren.

Voor meer informatie: Lund http://www.ijsselsport.nl/

Voor meer informatie over alle prijzen die te winnen zijn bij de Predatortour Nederland 2013: http://www.predatortour.com/Prizes.htmReacties

Er zijn nog geen reacties

Geef zelf een reactieBerichten die niet in normaal nederlands zijn geschreven, of niets toevoegen worden verwijderd!
Het stellen van vragen heeft hier geen zin, ga daarvoor naar het forum.
Helaas zijn er veel kleine kinderen op de site die het leuk vinden om het voor anderen te verpesten. Om deze reden is het vanaf heden verplicht je E-mail in te voeren. Na het verzenden van je bericht ontvang je een E-mail met een link.Als je deze link aanklikt wordt je bericht pas zichtbaar op de site! We hopen op begrip van de mensen die wel op de juiste manier gebruik maken van deze optie.
Als je bent ingelogd, wordt je bericht meteen geplaatst!
 Tik de code over


© 2004-2020 Snoeken.net | Laadtijd 0.02973 seconden | Disclaimer | Qobus webdesign