Hengelsport- en Botenbeurs van vr 8 t/m zo 10 november in de Jaarbeurs Utrecht.
 Geplaatst op  12-10-2013  door Pieter
4193 keer bekekenOp de stand van Boatingworld Beekman Watersport/The Fishing Dutchmen wordt een compleet ingerichte sportvisboot met trailer ter waarde van 19.000 euro geveild voor het goede doel: Stichting Opkikker.

Ontwerp
Het ontwerp van deze visboot is een samenwerking tussen Boatingworld Beekman Watersport uit Goes, Bertus Rozemeijer, Marine Depth Sounder, Mercury Outboards en Beet. De ontwerpwedstrijd voor de belettering van de boot, die is gehouden via sportvissersmagazine Beet, is gewonnen door Francois Voets uit België. Het ontwerp is vervolgens uitgewerkt door kunstenaar Jeroen Verhoeff. Tal van sponsors werkten belangeloos mee om deze boot uit te rusten.

Biedingen
Biedingen kunnen gemeld worden via Hein_Hoogduin@hotmail.com, penningmeester van The Fishing Dutchmen. Ook is hij vinden op Marktplaats onder de naam “Smartliner 170 voor Stichting Opkikker”. De bieding sluit op zondagmiddag 10 november om 14.00 uur. De boot wordt aan de hoogste bieder verkocht en in Utrecht overhandigd. Het totaalbedrag wordt geschonken aan stichting Opkikker. De actuele stand van de bieding kun je volgen op www.thefishingdutchmen.nl


De Smartliner 170 sportvisboot is als volgt uitgerust:
• De boot is een Smartliner, type 170 van Beekman Watersport BV uit Goes. Een aluminium boot met een lengte van 5.00 meter en een breedte van 1.95 meter. Het heeft een gewicht van 206 kilogram en is voorzien van donkerblauwe bekleding.
• De motor, beschikbaar gesteld door Mercury Outboards is de 25 PK Mercury buitenboordmotor, type F25 ML efi, drie cilinders, gewicht 71 kilogram.
• De boegmotor is ook beschikbaar gesteld door Mercury Outboards, is de motorguide fw-46-fb.
• Boottrailer Pega BV een Pega-trailer.
• MDSI (www.mdsi.nl) stelt twee Attwood stoelen en 5 Scotty hengelsteunen alsmede de navigatie apparatuur beschikbaar.
• Navigatie, Raymarine de Dragonfly 0731656 en de Ray Marine 68A + WIFI 0830090.
• De firma Clarijs Advies verzekert de boot voor 1 jaar.
• De firma GBG Grafisch Bedrijf Goes, heeft de wrap, de belettering verzorgd.
• De firma Beekman Watersport heeft alles ingebouwd en afgewerkt.
Hengelsportmaterialen komen van:
• Pure Fishing kunstaas en een Penn hengel en molen.
• Shimano hengelsportmaterialen.
• Spro hengelsportmaterialen.
• Fox Rage 2 Ultron Spinning Medium Lures hengels.
• Totaalwaarde = 19.000 euro!

Meer informatie over deze boot is te vinden op www.beekman.nl. Tevens wordt de actie vermeld in het Beetnummer van november 2013.
Kom naar de stand van Beekman/The Fishing Dutchmen en doe mee!


De Hengelsport- en Botenbeurs komt dit jaar met een nieuw concept:
"de visgidsenstraat."
Vijf gedreven en gepassioneerde visgidsen zullen op de beurs aanwezig zijn om bezoekers met hun avontuurlijke verhalen te enthousiasmeren over roofvissen. De visgidsen stellen zich alvast aan u voor:

Pim Busker
Mijn naam is Pim Busker. Ik wil u graag op een spannende en avontuurlijke wijze meenemen voor een fantastische roofvisdag vanuit mijn veilige snelle sportvisboot die van alle gemakken voorzien is. U leert op een effectieve manier deze snelle rovers aan de schubben te komen. Al het materiaal en kennis is aan boord om er samen een mooie dag van te maken. Naar wens kan er ook voor de innerlijke mens worden gezorgd. Graag zie ik u terug voor een
onvergetelijke roofvisdag.
Met vriendelijke sportvis groeten,
Pim Busker
www.dutchfishingadventures.com


Vincent Tobé
Niet iedereen heeft de mogelijkheid om vanuit een boot achter de rovers aan te gaan. Ik, Vincent zal mij hiervoor gaan inzetten. DeVisboot.nl kan u een dag aanbieden tegen een zeer scherpe prijs! Dus heeft u altijd al eens willen vissen vanuit een boot op roofvis, dan is dit uw kans! Bij elke gebruikte techniek zal ook een duidelijke uitleg worden gegeven, zodat alles vanzelf zal gaan wanneer u de volgende keer zelf op pad gaat.
EĂ©n ding is zeker,het wordt een gezellige,
leuke en leerzame dag met hopelijk veel vis!
Met vriendelijke groet,
Vincent Tobé
www.deVisboot.nl


Johan Caneel
Centraal in het land, te midden van de grote rivieren, in Tiel wel te verstaan, heb ik mijn passie gevonden in het vissen. De roofvis staat daarbij centraal. Ondertussen heb ik van mijn hobby mijn beroep gemaakt. Een beroep dat mij geweldig veel voldoening geeft en waarin ik probeer zoveel mogelijk mensen een onvergetelijke dag op het water te bezorgen. Met een zeer stabiele, volledige en comfortabel ingerichte visboot, neem ik u mee op de Rijn, de Lek, de Waal, de Maas of de Linge. Andere wateren behoren ook tot de mogelijkheden. Wilt u gewoon eens ervaren hoe het is vanuit de (varende) boot te vissen of wilt u eens andere wateren leren kennen, dan bent u van harte welkom. Behalve voor ervaren vissers die hun kennis willen vergroten, is het heerlijk om samen met een collega, een vriend, vader of zoon een dag op het water door te brengen en de sensatie van het vissen op roofvis aan den lijve te ondervinden. Het is zeker niet alleen iets voor mannen, want vele dames heb ik reeds kennis laten maken met Nederland vanaf het water en met het leven langs en onder water.
Met vriendelijke groet,
Johan Caneel
www.visgidsjohan.nl


Koen Lemmens
Mijn naam is Koen Lemmens. Zelf ben ik gepassioneerd roofvisser sinds mijn jonge jaren. Al enkele jaren draai ik mee in de wereld van roofvissen en alles wat er mee te maken heeft. Op beurzen en evenementen zult u mij al zeker opgemerkt hebben, maar ook als auteur van “De Roofvis” heeft u hoogst waarschijnlijk al artikelen gelezen van mijn hand. Aangezien ik steeds op zoek ben naar nieuwe uitdagingen en mogelijkheden kunt u mij ook vinden als visgids. De wateren van Zuid-West Nederland, de rivieren en plassen zoals het Volkerak, Hollands-Diep en Merwede zijn Ă©Ă©n van mijn geliefde wateren. Onder de naam Predator-Experience kunt u mij vinden op het internet. De naam is alles omschrijvend. Wilt u een dagje onbezonnen genieten op Ă©Ă©n van de mooiste rivieren in het Zuid-Westen van Nederland, kijk dan zeker op mijn site. Of je nu ervaren of beginner bent, u bent altijd welkom.
Met vriendelijke groet,
Koen Lemmens
www.Predator-Experience.com


Gerrit Ritman
Op steenworpafstand van Alkmaar, in de Hengelsporthoofdstad van het jaar Den Helder, ben ik actief als visgids in de 300.000 hectare (zoet)water die alleen Den Helder al rijk is. In dat water bevindt zich een enorme hoeveelheid vis die daar wacht om door jullie gevangen te worden.
Samen met Kjell Kuiters, een leerling aan de Hengelsportacademie in Alkmaar, kom ik naar Utrecht om jullie te overtuigen in de Noordkop te komen vissen.
Het vissen kan vanuit de boot maar er zijn ook mogelijkheden begeleid te worden vanaf de kant. Den Helder is het uitgangspunt, maar de mogelijkheden zijn onbeperkt. Zo is er het Alkmaardermeer maar bijvoorbeeld ook Medemblik met de schitterende Vlietlanden. Tegen een fatsoenlijke, crisisbestendige prijs nemen Kjell en ik jullie graag een keer mee.
Met vriendelijke groet,
Gerrit RitmanReacties

Er zijn nog geen reacties

Geef zelf een reactieBerichten die niet in normaal nederlands zijn geschreven, of niets toevoegen worden verwijderd!
Het stellen van vragen heeft hier geen zin, ga daarvoor naar het forum.
Helaas zijn er veel kleine kinderen op de site die het leuk vinden om het voor anderen te verpesten. Om deze reden is het vanaf heden verplicht je E-mail in te voeren. Na het verzenden van je bericht ontvang je een E-mail met een link.Als je deze link aanklikt wordt je bericht pas zichtbaar op de site! We hopen op begrip van de mensen die wel op de juiste manier gebruik maken van deze optie.
Als je bent ingelogd, wordt je bericht meteen geplaatst!
 Tik de code over


© 2004-2019 Snoeken.net | Laadtijd 0.02835 seconden | Disclaimer | Qobus webdesign