Loftahammer
 Geplaatst op  09-04-2014  door Wouter
5345 keer bekeken“Nog 36 nachtjes...”.Via onze ‘Loftahammer app-groep’ bestoken we elkaar dagelijks met allerlei berichtjes over onze aanstaande snoekvakantie. Het moge duidelijk zijn: Het Zweedse Loftahammer in de gemeente Västervik is dit voorjaar onze eindbestemming. Sinds de lancering van onze app-groep vorig jaar november, willen we nogal eens van ‘groepsafbeelding’ wisselen. Zo hadden we al eens het (gemeente-)wapen van Loftahammer, een Zweedse met weinig om het lijf en Sietse’s prachtige meter van vorig seizoen. Nu hebben we een barbecue met twee uit de kluiten gewassen spareribs als collectief groepssymbool. En eigenlijk dekt dat de lading ook wel, want onze vakanties betekenen veel meer dan snoeken alleen.


Nog een paar weekjes doorsabbelen op het werk en de mooiste week van het jaar staat voor de deur! Geef ons een barbecue, natuur, een beetje mooi weer - en als het even kan - een aantal mooie snoeken, en wij hebben een topvakantie! En we hebben er vertrouwen in. Temeer omdat we al meer dan eens in de Scheren rondom Västervik zijn geweest, een kilometer of 10 verderop. We weten min of meer wat we kunnen verwachten en hoe we daar moeten vissen. Niettemin zal dit jaar alles anders zijn omdat het voorjaar uitzonderlijk vroeg van start is gegaan. Begin mei zullen de meeste snoeken wel afgepaaid zijn en alweer op dieper water liggen. Dat wordt zoeken geblazen.


Niettemin mag het duidelijk zijn dat we er ‘onmeunig völ’ zin in hebben! Temeer omdat ons groepje dit jaar weer voltallig is. Waren we de afgelopen twee jaren nog met vijf: Friso, Ralf, Marco, Sander en ikzelf. Dit jaar is Ivo (alias Sietse) ook weer van de partij en zo hoort het ook! Loftahammer here we come!!


Groeten,
WouterReacties

Er zijn 2 reacties

 Markjan schreef op 14-04-2014 om 09:05:32
Ip opgeslagen


Leuk verhaal, en deze vakantie gaat inderdaad over veel meer dan snoeken alleen. Dat lees je er zo vanaf! Veel plezier.

 Marco schreef op 12-04-2014 om 21:47:08
Ip opgeslagen


Wreed verslag man, mooi geschreven ook zoals altijd ;-)
Ff zonder dollen, was het maar zover. Topweek van het jaar  

Geef zelf een reactieBerichten die niet in normaal nederlands zijn geschreven, of niets toevoegen worden verwijderd!
Het stellen van vragen heeft hier geen zin, ga daarvoor naar het forum.
Helaas zijn er veel kleine kinderen op de site die het leuk vinden om het voor anderen te verpesten. Om deze reden is het vanaf heden verplicht je E-mail in te voeren. Na het verzenden van je bericht ontvang je een E-mail met een link.Als je deze link aanklikt wordt je bericht pas zichtbaar op de site! We hopen op begrip van de mensen die wel op de juiste manier gebruik maken van deze optie.
Als je bent ingelogd, wordt je bericht meteen geplaatst!
 Tik de code over


© 2004-2021 Snoeken.net | Laadtijd 0.00672 seconden | Disclaimer | Qobus webdesign